Eijffinger

Decorating the World

Eijffinger Bowie

Bowie is een stoer gemêleerd weefsel, die soepel valt en mat van optiek is. De stof is beschikbaar in een prachtige range van 13 kleuren.

Miles

Miles is een soepele en zachte linnen uni die twee keer is getumbled (stonewashed) voor een mooie doorleefde look

Lennon

Lennon is de naam van een serie uni satijnen stoffen. De collectie biedt een breed palet aan kleuren, van naturel tot intens.

Otis

Otis is een luchtig geweven stof waarvan het ingeweven dessin verweerd aandoet. De stof oogt mat en valt bijzonder soepel.

Monroe

Monroe is een serie van 5 verschillende kleuren stoffen met een ingeweven structuur dessin. Het ingeweven dessin doet denken aan de boomschors/marmerachtige structuren die je momenteel veel ziet.

Orla Kiely

Deze serie drukstoffen biedt een selectie uit de prints van de bekende Engelse ontwerper Orla Kiely.

 Caro

Caro is een soepele en zachte linnen drukstof. Het dessin toont random geplaatste verweerde bollen in metallic.

Slash

Slash is een serie kamerhoge stoffen met een gemêleerde natuurlijke look. De stof heeft een subtiele glans, wat de stof een rijk karakter geeft. Verkrijgbaar in een palet van 7 kleuren.

Livv

Livv is een satijn met ingeweven glans-mat textuur. Verkrijgbaar in 7 frisse kleurstellingen.

Cooper

Cooper is een kamerhoge inbetween met horizontaal streepeffect. Door het gebruik van verschillende kleuren garens in combinatie met de structuur, oogt deze stof zeer levendig.

Sade

Sade is een mooie zachte chenille uni met vergrijsde lichte en diepe tinten. Deze stoere kwaliteit heeft een mooie dieptewerking en een doorleefde sleetse look

Norah

Norah is een mooie soepele en zachte drukstof met een verticale batik streep. De stof is verkrijgbaar in 3 kleurstellingen

Jade

Jade is een stoere visgraat uitgevoerd in zacht chenille. De stof ziet er zwaar en rijk uit, maar valt uitermate soepel.

Kravitz

Kravitz is een bedrukte transparant in de nu zo populaire shibori stijl (Japanse vouw-verf techniek). De kamerhoge stof oogt mat en filtert het licht prachtig

Cher

Cher is een lekkere robuuste kamerhoge stof met veel structuur. Ondanks dit stoere uiterlijk valt de stof wel heel soepel.

Morris

Collectie Morris is een prachtig natuurlijk ogende stof met een klein glansje. Het is een levendige stof doordat deze gemêleerd is.

Duran

Duran is een drukstof op katoen/linnen met een soepele val. Het grootse, tropische dessin (met o.a. ananassen, granaatappels, peulen) is verkrijgbaar in vier kleurstellingen.

Ziggy

Kamerhoge inbetween met ingeweven verticale streep. Door de breedte van de streep heeft deze stof een lekkere stoere look.

Jovi

Jovi is een kamerhoge in-between in een mooie matte kwaliteit. Door de toepassing van twee verschillende kleuren als inslag is een fraai kleurverloop verkregen.

Floyd

Floyd is een collectie kamerhoge stoffen met een linnenlook. De stof heeft een mooi mat uiterlijk en valt heerlijk soepel.

Blyth

Blyth is een reeks uni's met een moderne uitstraling. De stof voelt zacht en natuurlijk aan, wat niet vreemd is aangezien het hoofdbestandsdeel van de stof katoen is (60%). Er is keuze uit 21 kleuren.

Hammond

Hammond is een kamerhoge in-between stof met een handgeschilderd breisel dessin. De stof past uitermate goed in de Scandinavische woontrend door de matte optiek.

Dutton

Waan je in de tropen met Dutton, een collectie drukstoffen met geaquarelleerde tropische bladeren en bloemen. Er zijn 4 kleurgroepen: blauw/groen, aqua/beige, een vrolijke multi colour en een met spice tinten

 

Brisbane

Brisbane is een prachtige collectie van 6 soepele stoffen met een droge uitstraling. Het ontwerp doet denken aan een verweerd Perzisch tapijt. De tekening is steeds in kleur, de ondergrond blijft bij alle kleuren ecru.

Morwell

Morwell is een kamerhoge in-between in zachte vergrijsde tinten met grote horizontale opengewerkte banen die door een bijzondere weeftechniek zijn verkregen.

Daintree

Daintree is een soepele kamerhoge stof met een lichte glans. De grove binding geeft de stof een natuurlijke uitstraling. De reeks van 16 kleuren is zeer divers.

Whitford

Whitford is een tweed stof in 6 kleuren die natuurlijk oogt. Door de tweekleurigheid heeft de stof een levendig uiterlijk en kan deze door de kleurkeuze stoer worden toegepast, maar ook heel basic of landelijk.

Georgetown

Georgetown is een collectie met een chique uitstraling. De satijnen stof heeft een ingeweven patroontje dat haast geborduurd lijkt te zijn.

Paxton

Paxton is een natuurlijk aandoende stof die doet denken aan een wilde zijde door het horizontale slub effect in het garen en de zijde glans. De collectie bestaat uit 8 zachte kleuren.

Olinda

Collectie Olinda laat een natuurlijk verweerd dessin zien dat de stof een heel levendig karakter geeft. De stof is verkrijgbaar in 5 kleurstellingen. 

Taree

Taree is een kamerhoge transparante stof met een subtiele glans. De stof heeft een mooi vervaagd patroon dat waterachtig aandoet.

Cairns

Cairns is een funky drukstof met een speels getekend oerwoud dessin waarbij de dieren en sommige planten zijn ingekleurd. Ook leuk voor de kinderkamer

Gosford

Gosford is een serie uni's met een matte optiek. De weefstof heeft een grove bolletjes structuur en is ook zeer goed toepasbaar als meubelstof.

Kimba

Kimba is een collectie met een klassiek tintje. Een mooie verfijnde medaillon lijntekening is uitgewerkt in jacquard op een stevige satijnen ondergrond.