Onze merken

Een greep uit onze collectie

In 3 stappen online gordijnen bestellen

Honderden dessins worden exclusief door Vriesco 'A House of Happiness' ontwikkeld en net als de talloze kwaliteiten stof op elkaar afgestemd. Gordijnen op maat gemaakt.

Ook krijgen gordijnen een extra upgrade met meerwaarde zoals gerecyclede garen, vlamvertragend, verduisterend of met extra isolerende waarde. 

Eijffinger gordijnen

Naast behang, heeft Eijffinger ook prachtige gordijnstoffen. Deze interieurstoffen passen prima bij behang van Eijffinger en zijn vaak niet allen te gebruiken als gordijn. Veel stoffen zijn ook geschikt als stoelbekleding of kussen. Uw interieurspecialist Scheltinga geeft hierover graag advies. Bekijk hier de nieuwste collectie van 2017!.


JAB stoffencollectie

Grootste collectie JAB en Chivasso gordijn- en meubelstoffen van de BeneluxGordijn- en meubelstoffen van sublieme kwaliteitVoor iedere woonstijl: van  klassiek tot strakIn diverse prijsklassen, van basic JAB stoffen tot de zeer exclusieve Grandezza collectieExclusieve JAB en Chivasso showroom, de eerste in de Benelux


Forbo Flooring

Marmoleum - Net zo gek op het leven als jij
Marmoleum® op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Op Marmoleum kun je helemaal je gang gaan en je impulsieve zelf zijn. Nodig vrienden uit voor een instant (dans)feestje. Geef toe aan de opwelling om (alweer) je hele interieur om te gooien. Schuif de meubels opzij en klap de pingpongtafel uit voor een spontaan huiskamertoernooitje.

Desso vloerbedekking

Desso is een vooraanstaand leverancier van topkwaliteit tapijten voor kantoren, voor de sectoren hospitality, marine en aviation, en voor consumenten. We leggen de focus op superieure vloerontwerpen, waarin we functionele voordelen integreren met Cradle to Cradle®. We richten ons op het vervaardigen van producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Desso is ook toonaangevend op het gebied van sportvelden van kunstgras en heeft onder andere het veld van het Wembleystadion en van topclubs als Manchester City, Arsenal en Liverpool geleverd.

Parade vloerbedekking

Parade Desso Bonaparte,

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt je het meeste aan?

Ontdek de vele mogelijkheden van de Desso, Parade en Bonaparte collecties en maak je eigen persoonlijke woonsfeer om heerlijk te wonen en te leven!

Interfloor vloerbedekking

Kies uit de breedste en meest actuele collecties tapijt en vinyl van Nederland!

Onze productfinder loodst u op een fraaie en snelle manier door onze vernieuwende en uitgebreide collecties tapijt en vinyl.

Wat wij belangrijk vinden bij het samenstellen van onze collecties? Een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij u past. We kijken en luisteren eerst naar de consument en professionele gebruiker. Daarom vindt u in onze collecties honderden soorten tapijt en vinyl voor minstens zoveel toepassingen.

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

Cunera vloerbedekking 

Met bijna 7 miljard inwoners.
Die gezamenlijk de verantwoordelijkheid hebben om deze wereld over te dragen aan de volgende generaties.
Ieder binnen zijn eigen mogelijkheden.
Met begrip voor een individuele invulling.
vanuit zowel cultureel als persoonlijk perspectief.
Steeds met het doel:
een eindeloze wereld. 

Om de eindeloze wereld te bereiken, focussen wij ons op duurzaamheid.
Op de inzet van producten die in balans zijn met de omgeving.
Ruimte latend voor iedereen, ongeacht achtergrond en afkomst.
Individualisme in een pluriforme samenleving met oog voor het milieu. 

Tretford vloerbedekking

Onze tapijtbanen en -tegels met Kasjmir geitenhaar zijn tijdloos, voor mensen die ecologische grondstoffen, mooie kleuren, comfort en kwaliteit weten te waarderen. Ons tapijt voor de woonkamer is van nature isolerend en is daardoor energiebesparend.

De luchtlaag tussen de vezels houdt de meeste warmte vast. Dat betekent dus ook dat u geen last heeft van die koude die vaak boven een harde vloer hangt. Het is geen geheim dat kenners enthousiast zijn over tapijt in de woonkamer, omdat dit bijdraagt aan de beste geluidskwaliteit. Dat komt door de opbouw van de tapijtstructuur waardoor de weerkaatsing van het geluid op het tapijt veel korter is dan op een harde vloer. En tegelijkertijd wordt het omgevingsgeluid met de helft gereduceerd. Met onze tegels kun je je verbeelding de vrije loop laten en komen tot een bijzonder en vernieuwend ontwerp in je woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld met verschillende tegels een pad aanbrengen of een ruimte binnen een ruimte creëren..Kleur, structuur en natuur. 

Chivasso gordijnstoffen

Chivasso Interieurstoffen en wandbekleding

Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB Anstoetz internationale marktleider in de chique wereld van de interieurtextiel. Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren.  Scheltinga heeft een zeer uitgebreide collectie van de Jab Anstoetz group

Nouwens vloerbedekking

Nouwens en Bogaers produceren al meer dan 50 jaar wol en wollen tapijten. Hierbij maken zij gebruik van zuiver Nieuw-Zeelands scheerwol welke bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit. Zuiver scheerwol vormt de perfecte tapijtgrondstof en staat aan de grondslag voor de unieke kwaliteitstapijten van Nouwens-Bogaers. De keuze voor Nieuw-Zeelands schapenwol en het unieke productieproces, zorgen dat u langdurig en optimaal kunt genieten van de prachtige vloerbedekking van Nouwens en Bogaers.

Desso Parade Bonaparte

Desso's consumenten tapijt omvat drie sterke merken: Parade, Bonaparte en DESSO. Alle drie de merken bevinden zich in het topsegment van de markt en zijn verkrijgbaar bij zelfstandige speciaalzaken en geselecteerde tapijt- en interieurwinkels.

INTERFLOOR TAPIJT VINYL PROJECT - INNOVATIEF & VAKKUNDIG

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.