Service

info@scheltingaXL.nl

Installeren en opmeten

Wij zijn een bedrijf dat helemaal gespecialiseerd is in woninginrichting. Hier kunt u alles vinden voor uw vloer, bijvoorbeeld tapijt, laminaat, pvc, marmoleum en vinyl. Ook voor uw raambekleding hebben wij een grote collectie gordijnen, vitrage, zonwering en shutters. Wij installeren, en meten de maten aan huis op zodat u altijd een passend product kan verwachten.

Garantie

Wij vertrouwen erop dat u tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben. Om optimaal van uw product te kunnen genieten en om in aanmerking te komen voor garantie is een juiste montage en installatie noodzakelijk.

Wij verzorgen de installatie waardoor u verzekerd bent van producten met een uitgebreide garantie

Tapijt Stoffering 

Met tapijt laat u uw kamer veranderen in een sfeer volle ruimte met een comfortabele uitstraling. Laat uw voeten wegzakken in een hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen. Maar welk tapijt past er nu het best bij u? Hoe intensief word het tapijt bij u belopen? Welke kleur wilt u of wilt u een hoogpolig tapijt of juist een korte pool? Bij Scheltinga wonen heeft u genoeg keus om bij elk interieur een bijpassend tapijt te vinden. Wilt u iets speciaals zoals een motief of een rand met een ander tapijt dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij zorgen dat alles naar wens gelegd word. Kom gerust een keer langs om eens een kijkje te nemen in onze collectie. 

Gordijnen

Wanneer u opzoek bent naar gordijnen,of dit nu gordijnen op maat zijn of alleen de gordijnstof dan bent u bij ons aan het juiste adres? Door ons grote collectie gordijnen hebben wij voor ieder wat wils! Wij hebben al meer dan 50 jaar lang expertise op het gebied van gordijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat. Wanneer u nog twijfelt over welke gordijnstof passend is voor in u huis, is er altijd nog de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen bij ons.