Sunway

Vouwgordijnen  Materialen & Eigenschappen

Vouwgordijnen zijn mooie vervanging van de traditionele gordijnen en vitrage. Onze vouwgordijnen combineren hedendaags gemak met warmte, sfeer en een vleugje nostalgie.
De collectie van Sunway is helemaal afgestemd op de huidige trends in wonen.  Voor uw vouwgordijn zijn verschillende bedieningsmogelijkheden: koordbediening, kettingbediening met of zonder vertraging, elektrisch bediening met afstandsbediening .

Rolgordijnen: Materialen & Eigenschappen

  • Transparante stoffen filteren het licht mooi en zijn geschikt voor toepassing in een woonkamer.
  • Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers.
  • Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.
  • Sommige stoffen zijn voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die voorzien zijn van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock™ stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Rolgordijnen: Materialen & Eigenschappen

Werkelijk in alle soorten hout en kleuren zijn onze jaloezieen verkrijgbaar. Van teak tot licht essen, van warm walnoot tot rustiek eiken. Maar ook modern wit, zwart in hoogglans gelakt vindt u bij ons een jaloezie van hout. Of kiest u voor onze antiek houten jaloezieen, u ziet de wormgaten in het hout zitten. Nieuw zijn onze hoogglans pianolak jaloezieen voor een super chique uitstraling in uw woonkamer.
 

Plissé Duette : Materialen & Eigenschappen

Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. De SUNWAY Plissé collectie biedt verschillende stofkwaliteiten.
Er zijn stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben. Zo zijn er stoffen met een reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling. De collectie bevat ook stoffen die een vuilwerende of anti-bacteriële behandeling hebben ondergaan.
Het kleurenpallet is groot en omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen.
Duette®
Duette® shades bestaan uit 2 lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Dit zorgt voor isolerende eigenschappen van het product. Bijkomend voordeel is dat er geen zichtbare koordgaatjes zijn.