Gordijn op maat Amsterdam

Een gordijn op maat laten maken in Amsterdam

Bent u uitgekeken op uw huidige gordijnen? Heeft u de stijl van die gordijnen nu wel een keer gezien en wilt u graag eens wat anders? Of zijn de gordijnen simpelweg versleten en bent u nu op zoek naar iets nieuws? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website voor een gordijn op maat in Amsterdam. Bij Scheltinga Wonen weten we namelijk alles over inrichting en gordijnen behoren daarbij tot onze specialiteiten. Wilt u meer weten over gordijnen op maat in Amsterdam? Dan neemt u voor informatie hierover gewoon even contact met ons op.

Gordijnen op maat kopen in Amsterdam

Als u nieuwe gordijnen koopt, dan is het belangrijk dat deze helemaal op maat zijn. Anders moet u ze zelf gaan verstellen en we denken dat u daar weinig zin in heeft. Beter is het om bij ons langs te komen, het mooiste gordijn te kiezen en dan aan ons de maten door te geven. Wij zorgen er dan voor dat die gordijnen helemaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om ons bij u langs te laten komen. We nemen dan een groot aantal samples voor u mee, zodat u thuis in uw luie stoel dat perfecte gordijn kunt kiezen. We nemen dan ter plekke de maten voor u op. Gordijnen op maat in Amsterdam laten maken doet u dan ook bij Scheltinga Wonen.

Wilt u gordijnen op maat kopen in Amsterdam?

Als u op zoek bent naar een winkel waar de mooiste gordijnen van Amsterdam te koop zijn, dan raden wij u aan om hiervoor toch eens bij ons langs te komen. We hebben namelijk alle mogelijke informatie voor u, zodat u de keuze kunt maken voor het mooiste gordijn dat er te vinden is. Samen met u bekijken we wat uw persoonlijke stijl is en welk gordijn hier voor uw gevoel het beste bij past.