Gordijnenzaak Amsterdam

De gordijnenzaak van Amsterdam

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Bent u uitgekeken op die gordijnen die u al zo lang heeft hangen en wilt u nu eindelijk wel eens een keer nieuwe gordijnen in uw huis hebben hangen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Scheltinga Wonen. We hebben twee winkels in Amsterdam waar u altijd een keer binnen mag komen lopen. Hier vindt u dan ons uitgebreide assortiment gordijnen bij elkaar hangen. U kunt ze bekijken, ze even voelen en zo een indruk krijgen van wat u van deze mooie gordijnen kunt verwachten. We kunnen ook met samples bij u thuis langskomen.

Een gordijnzaak in Amsterdam bezoeken

Voor de beste gordijnenzaak in Amsterdam hoeft u alleen maar even bij Scheltinga Wonen binnen te lopen. We hebben twee filialen in onze hoofdstad, waar we de mooiste gordijnen voor u bij elkaar hebben hangen. Zodoende kunt u met onze medewerkers eens bekijken welke gordijnen er het beste bij uw eigen persoonlijke stijl passen. We komen ook graag een keer bij u langs. We nemen dan een groot aantal gordijnen mee, zodat u deze direct in uw interieur kunt bekijken. Dit geeft vaak toch de beste indruk van hoe een gordijn er in uw huis uitziet. We kunnen dan gelijk bij u opmeten hoe lang en breed die mooie gordijnen moeten worden.

De gordijnenzaak voor Amsterdam

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen? Het kan natuurlijk altijd dat uw huidige gordijnen zijn versleten, of dat de kat er een keer te vaak in is blijven hangen. Maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat u gewoon bent uitgekeken op uw huidige gordijnen. We hebben gordijnen in allerlei stijlen, kleuren en materialen voor u klaar hangen. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje op onze website te nemen als u vast een indruk wilt krijgen van wat u bij onze winkels kunt verwachten.