Linoleum Amsterdam

Het mooiste linoleum van Amsterdam

Het mag misschien ouderwets klinken, een vloer van linoleum, maar toch is dit ook vooral een soort vloer die mooi staat in elk huis. Linoleum is daarnaast een sterk materiaal, dat makkelijk schoon te houden is. Bij Scheltinga Wonen vindt u linoleum in Amsterdam in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Voor de mooiste linoleum vloeren van Amsterdam komt u dan ook gewoon eens bij ons in het assortiment kijken. We hebben de perfecte linoleum vloer in Amsterdam voor u klaarliggen in onze winkels, die u op twee locaties in Amsterdam terug kunt vinden. U vindt hier niet alleen de mooiste producten, maar ook een schat aan ervaring en kennis.

De linoleum vloer winkel van Amsterdam

Scheltinga Wonen is een begrip in Amsterdam. Vele klanten weten ons te vinden en weten dat ze er bij ons op kunnen rekenen de beste kwaliteit geleverd te krijgen. Toch is dat niet het enige, want bij Scheltinga Wonen krijgt u namelijk ook een onberispelijke service. Niet alleen helpen we u in onze winkels bij het zoeken van de mooiste linoleum vloeren van Amsterdam, we kunnen ook met ons linoleum in Amsterdam bij u langskomen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze webshop als u meer informatie zoekt over onze winkels en de producten die wij daar verkopen.

Meer weten over onze linoleum vloer winkel in Amsterdam?

Als u meer wilt weten over onze linoleum vloer in Amsterdam, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u dan alles over die mooie vloeren die wij voor u kunnen leggen. We kunnen de vloer bij u thuis op komen meten, zodat we zeker weten dat we de juiste hoeveelheid linoleum meenemen als we de vloer bij u komen leggen. Meer weten over Scheltinga Wonen? Kom dan vandaag nog bij ons langs of neem gewoon even contact met ons op.