Tapijt Amsterdam

Het mooiste tapijt van Amsterdam

U wilt eens een keer wat nieuws op de vloer? Of de vloerbedekking die er nu ligt heeft wel eens betere tijden gezien? Kom dan gewoon een keer langs bij Scheltinga Wonen. Wij hebben een uitgebreide webshop voor u klaarstaan, waarbij u er altijd zeker van kunt zijn dat u hier de mooiste vloeren terug gaat vinden. We hebben bijvoorbeeld de mooiste tapijten van Amsterdam voor u in het assortiment. U kunt kiezen uit een gewoon tapijt in Amsterdam, of prachtige tapijttegels in Amsterdam. We hebben vele verschillende vormen, kleuren en materialen voor u klaarliggen, zodat u altijd de ruimste keuze heeft die er voor handen is.

Op zoek naar een tapijt in Amsterdam?

Wij verkopen tapijten in Amsterdam. U bestelt deze eenvoudig in onze webshop, maar u bent ook altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze twee winkels in onze hoofdstad. Scheltinga Wonen is expert op het gebied van de mooiste vloeren die er te vinden zijn. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u op zoek bent naar die nieuwe vloer die uw interieur een nieuwe uitstraling geeft. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen of binnenlopen bij onze winkels.

Tapijttegels in Amsterdam kopen?

We hebben een mooie selectie tapijten en tapijttegels voor u klaarliggen. U kunt hier eenvoudig een keuze uit maken. We helpen u graag met het maken van de beste keuze. Hiervoor komen we ook graag een keer bij u langs, waarbij we een groot aantal verschillende voorbeelden voor u mee kunnen nemen. Als we er toch zijn gaan we dan gelijk even aan de slag met het opmeten van uw vloer, zodat we precies weten hoeveel tapijt hiervoor nodig is.