Vloerenwinkel Amsterdam

De vloerenwinkel van Amsterdam

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in Amsterdam? Heeft u een vloer in uw huis liggen maar bent u hier een beetje op uitgekeken? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat die vloer er al vele jaren ligt en dat u er op uitgekeken bent geraakt. In dat geval raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Scheltinga Wonen. Hier vindt u namelijk de beste vloeren die er maar te vinden zijn. Op onze website kunt u vast een indruk krijgen van wat u bij ons allemaal kunt verwachten, maar u kunt ook gewoon even langskomen bij onze vloeren winkel in Amsterdam. Wij hebben zelfs twee filialen in Amsterdam, waar we graag even met u om de tafel gaan.

Vloeren kopen in Amsterdam?

Een nieuwe vloer kopen is niet iets wat u al te lichtzinnig op moet vatten. Per slot van rekening is het belangrijk om een vloer te hebben liggen in uw huis waar u zich helemaal goed bij voelt. We hebben het dan niet alleen maar over de kleur van de vloer, maar ook over het gebruikte materiaal. Per slot van rekening is een vloer toch iets waar u vele jaren gebruik van hoopt te maken. Bij Scheltinga Wonen weten we precies waar een goede vloer allemaal aan moet voldoen. We raden u dan ook van harte aan om eens bij ons langs te komen als u op zoek bent naar een nieuwe vloer.

Vloeren kopen in Amsterdam

Bij Scheltinga Wonen kunt u eenvoudig vloeren kopen in Amsterdam. U kunt hiervoor langskomen in onze winkels, maar we kunnen ook bij u langskomen. Niet alleen kunnen we dan een groot aantal voorbeelden voor u meenemen, maar we meten dan ook gelijk uw vloer voor u op. Wilt u meer weten over onze winkels en wie we zijn? Dan kijkt u hiervoor toch gewoon even op onze website? Hier vindt u ook meer informatie over ons bedrijf en filosofie.